Mladi tekmovalci na Mostu na Soči pričeli z jesenskim treningom

Okt 14, 2013 | Ostalo

Po izjemno uspešni pretekli sezoni, v kateri so mladinci z Mosta na Soči tako v slalomu kot sprintu osvajali kolajne na največjih mednarodnih tekmovanjih, so zdaj vsi s z visokimi cilji že osredotočeni na sezono 2014. Pred njimi je dolgo obdobje jesenskega in zimske vadbe, vanj pa so fantje in dekleta iz obeh disciplin zakorakali kar skupaj in v prvi dveh tednih oktobra opravili mnogo skupnih treningov.

Družbe slalomistom pa na in ob Soči niso delali le sprinterji, temveč tudi vrhunski slovenski tekmovalec Peter Kauzer. “Pero” se je, tako kot že velikokrat v preteklosti, prijazno odzval povabilu trenerja Testena in s svojo prisotnostjo na treningu razveselil naše mlade upe. Ker so treningi s Petrom zelo kvalitetni vsi skupaj upajo, da se jim pridruži še kdaj!

Trenerji Dejan Testen, Peter Carli in Jernej Župančič Regent so svojim varovancem prejšnji teden v program vadbe vključili tudi novo in zanimivo obliko vadbe, suhi slalom na rolerjih. Nekaj foto utrinkov s treninga si lahko ogledate spodaj.