Divjevodaši na morski podlagi

Dec 14, 2010 | Ostalo

DIVJEVODAŠI NA MORSKI PODLAGI

Poreč, 9 – 14. 12. 2010

Letos smo bili za zimske priprave nastanjeni v hotelu KRISTAL v Poreču. V hotelu smo bili nameščeni kot predsedniki, in jedli smo prav tako! Velika večina se strinja s tem, da bomo zaradi preveč dobre hrane iz priprav prišli 3 kilograme težji. Kljub vsemu luksuzu se je garanje na treningih kaj kmalu začelo. Trenerji so nam že z drugim dnem dali vedet da priprave ne bodo hec. Poslali so nas na trening spusta iz Limskega kanala do Poreča. Ob izhodu iz Limskega kanala smo naleteli na MEGA valove. Tako kot so rekli trenerji: ” prava divjevodaška preizkušnja”. Poleg treningov spusta in slaloma na vodi, smo treninge opravljali tudi v fitnesu, in pa se seveda tudi sproščali v bazenu.

Nedelja je bil eden najlepših dni kar smo jih preživeli na teh pripravah. Cel dan obsijan soncem in morje mirno kot ”ogledalo”. Namesto dolgočasnih videov treninga smo hoteli nekaj bolj zanimivega! Začeli smo snemati nekaj podobnega videodnevniku, nekaj trenutkov zatem pa smo že vsi poskakali v morje. Ko se nam je Cepo s takim ”PRISRČNIM” nasmehom posmejal smo vsi vedeli, da se brez vojne to ne bo končalo à po nekaj minutah je Cepo letel v vodo! 😀

Do nedelje so nam družbo v hotelu, poleg sitnih italijanskih sosedov delali tudi Tacenčani. Sosedi pa so bili sitni zaradi tega, ker smo kajakaško opremo sušili na hodnikih, čeprav jih ni motila. in še veliko drugega ..

Zdaj, ko smo s pripravami že čisto pri koncu, se že vsi veselimo odhoda domov. Na priprave se bomo spominjali z nekaj najbolj nepozabljivimi, smešnimi in pa seveda ne toliko zaželenih tem o treningih!

… za kajak klub Soške Elektrarne iz Poreča, Anja Kancler