34. soška regata in finale svetovnega pokala v Pragi

Sep 5, 2019 | Uncategorized @sl

Tudi ta konec tedna bo za Kajak klub Soške elektrarne nadvse pester. V nedeljo, 8. septembra se bo odvijala že 34. SOŠKA REGATA in tekmovanje za SUP pokal Slovenije.

Program smo bili zaradi neugodne vremenske napovedi nekoliko spremeniti, še vedno pa bo zelo zabavno. Štart regate bo kot po tradiciji pri starem klubu ob 11 00. Spustili se bomo do parka v Pevmi, tekmovanje v SUP-u, pašta, podelitve, srečolov in zabava pa bosta v Kajakaškem centru Solkan. Tekmovanje za SUP pokal Slovenije se začne ob 14 30 ( zadnje prijave med 12 00 in 13 00, skippers meeting 13 30). Vabljena vsa plovila! Info: kkse@siol.net

Pragi pa se je že začelo finale svetovnega pokala v slalomuTine Kancler je z 11. časom kvalifikacij že uvrščen v nedeljske izločilne boje, ostali pa z kvalifikacijami začnejo jutri. Ob dobrem nastopu lahko Luka Božič postane skupni zmagovalec svetovnega pokala 2019. Žal ne bo Urše, računamo pa lahko še na Nika Testena in Aljo Kozorog. Nedeljske razplete bomo spremljali tudi v Kajakaškem centru Solkan. Vabljeni.